14.21

Igår kväll började kvällen med att äta massor med kalorier ute på altanen, efter ett par timmars prat om allt mellan himmel och jord så gjorde kvällen en stor vändning! Jag och sara kom hem vid 4 halv 5 efter en mycket rolig kväll ute i hammeredals centrum!
Nu ligger vi i soffan, äter frukost och skrattar åt folk på vem vet mest :)


fredag

min fredagkväll bestod av mat på goûter, möte med fotbollen, skulle bli utgång med några men orakde inte så tog istället bussen hem från ösund 22.10, spelade LoL i några timmar och somnade sedan med en film på tv.
Idag väntas finbesök av sara och färga håret!
hejsålänge

sm final

här har ni några bilder sen min syster match i söndags! Längtar så sjukt mycket till nästa år när jag ska börja spela! Idas lag förlorade, men att komma sverige tvåa är ju inte direkt dåligt?
igår gjorde jag något som aldrig hänt förr. Drack coola som var 7 år gammal, japp det gjorde jag.
Imorgon är det kickoff med jh och efter det blir det kanske utgång. Får se om jag orkar eller inte!
nu väntas film i sängen, hejsålänge
 

hemmakväll

första kvällen på länge som jag har varit hemma! Väldigt skönt efter tidiga mornar hela helgen och veckan. Under denna hemmakväll beställdes det hem 2 tröjor från hm, lagade middag (!!), pluggat samhälle, duschat och ätit b&j framför tvn. Kvällen avslutas med en gåtur till sängen, godnatt .

Hej alla glada

har man ingen bild som passar detta inlägg så varför inte lägga upp än bild på mig SJÄLV? det är ju trots allt MIN blogg, har jag kommit på


Just nu ligger jag i min systers soffa i svedmyra/stockholm. Idag väntas min systers match. Dvs amerikansfotbollls sm final. Det var ju därför vi åkte hit också! Ikväll blir det middag med familjen och sen flyget hem igen .. 24 timmar i stockholm (y)

Förlåt för mitt enormt negativa och tråkiga inlägg sist, lät som mitt liv höll på att gå under! Vilket det absolut inte höll på att göra! haha


Yeah, it's hurts

Inte så sugen på att blogga längre. Iaf inte nu när det har hänt saker i mitt liv som jag måste reda ut. Vill iaf tacka min underbara familj och vänner som finns där för mig när jag väl behöver dom när det är som svårast <3 med det säger jag att jag tar en bloggpaus under obestämd tid


RSS 2.0