Ploj kort

Snodde en bild av dig molly eftersom jag inte har någon egen..
Idag tog vi iaf ploj kort med klassen! Blev ju inte direkt något barnvänligt kort, haha, men roligt hade vi iaf! Tycker verkligen om min klass även fast mer än hälften av lektionerna går åt att lärarna ska skälla på oss. hehe


anledning

till att jag inte har bloggat är därför jag inte har haft någon dator som jag har kunnat laddat över mina bilders om jag har haft på kameran och mobilen. Datan som jag använder mig av ska uppgraderas så den ska komma vilken dag som helst! Lite roligt att mitt minnes kort till kameran sitter i den.. får se om den är kvar när jag får tillbaka datan vilket jag ber till gud att den är!
Imorgon börjar skolan efter ett allt för kort och regnigt sommarlov. Men sommar har verkligen varit underbar ändå! Hade tänkt att sammanfatta in sommar när datan kommer, ni kommer även att få se vad jag har köpt osv.
men nu ska jag sova och ladda inför första dagen som sistaårsselevpå högstadiet!
hejsålänge

stockholm

igår kom jag och mattias hem från stockholm med flyget vid 7 på kvällen. Var tänkt att blogga men var så trött efter resan och träningen.
Vi har iaf haft 4 jätte mysiga dagar! Varit ute på stan hela dagarna och handlat, ätit, gått runt på gamla stan, på naturhistoriska, spelat ps3 och bara haft det (Y)! Lägger upp bilder på det jag har köpt någon dag. Det har även varit jätte roligt att få träffa syster under några dagar även fast hon jobbade. Längtar redan tillbaka och längtar ännu mera tills jag flyttar dit!
Min dag idag började med iaf att jag och mattias åt frukost ute på balkongen och solade någon timma ute på gräsmattan, sen skulle han med bussen vid 3 vilket busschauffören inte ville utan körde bara förbi oss. Trevlig kille det där. Så istället gick vi ner på ica, väntade på när nästa buss skulle gå, träffade några kompisar som jag inte har gjort på ett tag, var med dom någon timma, badade med molly, åkte till farmor och farfar och firade min älskade far som fyller år, spelade golf och fiskade. haha, har gjort mycket idag tydligen. Blev ett långt inlägg också. Men imorgon har jag träning och sen efter det blir det joel mässan här i hdal i 2 dagar! pepppppp

mot myggbett

skrev innan att jag skulle ge er ett awesome tips mot kliande myggbett!
Så det ända ni behöver är barnolja. Ta en droppe på en pinsett eller bara på fingret och smörj det över myggbettet. Låt det torka en liten stund så det inte far av. Efter det kommer myggbettet inte klia mer! ^^ haha
funkar på mig iaf ;)

godmorgon

har typ precis vaknat. Skönt att äntligen få sova ut, har inte gjort det sen i lördags! haha, hur ska jag orka med när skolan börjar? D:
snart kommer sara till mig och vi ska prata om allt mellan himmel och jord. så nu ska jag gå ner och äta frukost.
adios mis amigos

stajja

Förlåt för att jag inte har bloggat. har inte hunnit!
gick på stan en stund både igår och idag. Var ju som sagt och tog bort min piercing med emma igår. Vi fick vänta i väntrummet i 2 timmar innan vi fick gå in .. Gjorde ondare än vad jag trodde att ta bort den! Inte så konstigt kanske, den hade ju växt fast i vävnaderna så hon var ju tvungen att skära upp i kinden så hon kunde skära bort vävnaderna! myys.
Köpte inget igår men idag köpte jag en tröja till stockholm, springbyxor till joel milen nästa helg och ögon/frans färg. Köpte 2 stycken så ögonbrynen blir bruna och fransarna svarta :) super bra är det! ni borde verkligen prova om ni är less på mascaran!
blev ett långt inlägg, men ähh ;)
 

frukost på ballen

åt gofrukost ute i solen idag. älskar sommaren och vill verkligen inte att det ska bli vinter! Dock är det jobbigt med sommaren och alla myggbett osv.. Apropå myggbett så tänkte jag visa er ett tips sen som gör att myggbetten slutar klia bara på några sekunder! hehe, tyckte det skulle kunna vara bra att dela med sig ^^

kissekatterna

tänkte bara lägga upp några bilder på kattungarna och visa hur stora och enoormt söta dom har blivit!

stuck in the bones

en random bild som jag tog igår bara..
idag har jag iaf typ bara solat, och redigerat några bilder och ska ,efter jag har skrivit klart detta inlägg, packa till träningen, göra lunch och göra klart ett jobb som jag fick utav mamma. får bara 300, men det är bra fickpengar tills jag far till stockholm på lördag med mattias! läängtar och ska bli roligt att träffa syster min igen! :)

Lördag

Kom nyss till ström från mattias stuga :) vi fiskade typ hela dagen, åt och myste! Snart går bussen till hammerdal och imorgon blir det match :) Märkte alldeles nyss också att min piercing kommer åka ut närsomhelst! D''': halva plattan som ska vara i kinden är ute ... Får väl se om jag sätter i den igen, vilket jag verkligen vill!


Pause

Sitter på pause, käkar lunch och kollar på när Sverige spelar kvartsfinal mot frankrike! Ikväll blir det träning och sen far jag till Mattias stuga och stannar där tills på söndag! hejsålänge


Kung fu panda

Sitter hemma hos mattias nu och kollar på kung fu panda (<33) och äter chips. diet de med.. hehe


Go frukosten

Åt thai mat till frukost och mjukglass till efterrätt, nomnom. Kör på diet (y) skämt å sido så sitter jag på bussen på väg till ström och stannar där tills imorgon. Sen far jag till stan på träning och ska handla några saker!


iron maiden


RSS 2.0